Obs! Kontakta oss för aktuellt lagersaldo! Kontakta oss

Betalningsvillkor

    • Betalning via PayPal. Du kan betala med kredit- eller bankkort om du inte har något PayPal-konto. Vid kortbetalningar tillkommer inga avgifter. PayPals villkor. Alla korttransaktioner hanteras av PayPals betalningsservice. Det innebär att dina kreditkortsuppgifter skickas via en krypterad direktförbindelse till din bank. Självklart håller PayPal den senaste standarden för säkra onlinebetalningar.
    • Förskottsbetalning till postgirokonto 103 99 03-8 utan extra kostnad.

PayPal

 

Leveransvillkor

Endast 90 kr debiteras i fraktavgift. Om beställningen överstiger 1500 kr i varuvärde debiteras ingen avgift för frakt.

We send worldwide. Please send us a mail for latest stock update. Contact us  

Outlösta paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad etc. Du kommer att bli debiterad med minimiavgift 300:- vid outlösta paket. Försändelsen ligger på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss.

Reklamationer

Skulle vi leverera fel antal varor är vi angelägna om att du meddelar oss så snart som möjligt så att vi får rätta till felet. Enklast sker detta genom att du kontaktar oss via mail på order@mocko.nu. Lämna gärna en kort beskrivning av problemet samt ditt ordernummer så kontaktar vi dig snarast.

Returer

Vi strävar alltid efter att erbjuda en så snabb och korrekt leverans som möjligt. Skulle det ändå uppstå ett fel med din leverans så är det viktigt att du kontaktar oss direkt via vårt kontaktformulär eller mailar oss på order@mocko.nu.

Vid retur står du för returkostnaden för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar och manualer ska skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom trettio (30) dagar från det att Mocko Records tog emot returen. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto, ej kontant.

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och Mocko Records rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.

Efter godkänt returärende kontakta oss för returuppgifter.

Vi tar inte ansvar för varor som försvinner under returfrakten.

Öppet köp och ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Öppet köp gäller endast privatpersoner, ej företagskunder.

För företagskunder får retur ske inom 10 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat och obrukat skick i obruten originalförpackning.

Priser

Alla priser i vår webbutik är inklusive mervärdesskatt (moms) 25%. Vi reserverar oss för fel angivet pris på sidan och förbehåller oss rätten att ej leverera en vara om detta skulle ske.

Vi tar inte ut några expeditionsavgifter, vid betalning via postförskott tillkommer en avgift som för närvarande är 50 kr. Det pris du ser i kassan vid betalning är ditt totalpris för varan. Fraktkostnad och eventuell fakturaavgift finns specificerade som egna poster.

Omdömen

Genom att lämna omdömen kring produkter på Mocko.nu ger du också Mocko Records rätten att publicera dem på mocko.nu samt i andra kanaler och medier. Mocko Records förbehåller sig rätten att inte publicera och/eller ta bort inskickade omdömen.

Sekretess, Säkerhet och Personuppgifter

Mocko Records har en sekretesspolicy och respekterar din personliga integritet. När du beställer en vara behöver vi ditt namn, postadress samt din e-postadress för att vi ska kunna skicka dig en orderbekräftelse och leverera din beställning. De upplysningar vi får av dig, kommer endast att användas för ovanstående interna ändamål. Vi vidarebefordrar på inga villkor dina uppgifter till tredje part och under inga omständigheter skulle vi få för oss att sälja, byta eller låna ut dina uppgifter.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och e-post.

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist.